Η μεταξύ τους κόντρα που προυπάρχει από όταν έκαναν μαζί εκπομπή, φαίνεται καλά να κρατεί. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να σχολιάσει καυστικά την νέα τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Dot» αναφέρθηκε και στο αν είχε την εξουσία στον  Alpha για να κάνει απολύσεις όπως της είχαν καταλογίσει. Ποιος είδε την Κατερίνα Καραβάτου και δεν τη φοβήθηκε όταν άκουσε τις δηλώσεις τις, τις οποίες σχολίασε στην «Φωλιά των Κούκου».

«Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά… Να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως. Εγώ την είδα τη συνέντευξη αυτή και από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δυο τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα», είπε η παρουσιάστρια.

Και, όλο νόημα, συνέχισε: «έχω να πω το εξής πράγμα… Γενικά, όταν σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία, όπως αυτή που δόθηκε στην Κωνσταντίνα, υπήρχε πολύ μεγάλη στήριξη. Σε μια γενική τοποθέτηση και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους, όταν έχεις αυτή την ευκαιρία, όπου και να βρίσκεσαι, σε όποιο μετερίζι, πρέπει να είσαι large. Να λες εγώ είμαι σε αυτή τη θέση την ωραία, τη δυνατή, μπορώ, θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, μου δίνεται η δυνατότητα και έτσι τους ανθρώπους τους υπόλοιπους τους αντιμετωπίζω με αγάπησαν αυτό δεν γίνει και σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να φτιάξεις όλο αυτό το πράγμα ξανά από την αρχή, πρέπει αλήθεια, να σκέφτεσαι μέσα σου τι έχει γίνει, να κάνεις την αυτοκριτική σου και να προχωράς αλλιώς μπροστά, όχι έτσι. Εγώ αυτό είναι που σκέφτομαι για όλο αυτό!».

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για