Νικήτρια συμμετοχή στην αγαπημένη μας εκπομπή My Man Can αναδείχθηκε το ζευγάρι που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε από το…Power of Love! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νατσάκο και την Μαρίνα Βεάζογλου, που κέρδισαν ένα καινούργιο αυτοκίνητο, όπως είχε οριστεί από την αρχή του παιχνιδιού.

Φανερή μάλιστα έκανε ο Αλέξανδρος την συναισθηματική φόρτιση που ένιωσε μετά από το γεγονός, στέλνοντας μήνυμα μέσω του Instagram του, και γράφοντας τα εξής, που σίγουρα άγγιξε τις καρδιές των θαυμαστών του (και τους):

“Ποτέ δεν κέρδισα κάτι στην ζωή μου χωρίς να παλέψω έτσι και εδώ ήρθαμε οχι τόσο για το αμάξι αλλά για να διασκεδάσουμε να παίξουμε και να γελάσουμε με την καρδιά μας και έτσι νικήσαμε φτάσαμε στον τελικό πήραμε το αυτοκίνητο μαζί. Γενικά πάντα βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορούσα όποιον έβλεπα ότι χρειαζόταν βοήθεια σε κάτι Ποτέ μου δεν το έκανα για κάποιο όφελος πάντα το έκανα γιατί έτσι έλεγε η καρδιά μου. Τον τελευταίο καιρό το έκανα παραπάνω χωρίς να ξέρω το γιατί απλά μου έβγαινε. Να βοηθάτε όσο περνάει από το χέρι σας κάποιον που χρειάζεται την βοήθεια σας όσο καλό κάνετε στην ζωή σας κάποια μέρα θα επιστρέψει πίσω σε εσάς. Να μην ξεχάσετε ποτέ να είστε αυτό που γεννηθήκατε να είστε •ΆΝΘΡΩΠΟΙ•… ”

Ποτέ δεν κέρδισα κάτι στην ζωή μου χωρίς να παλέψω έτσι και εδώ ήρθαμε οχι τόσο για το αμάξι αλλά για να διασκεδάσουμε να παίξουμε και να γελάσουμε με την καρδιά μας και έτσι νικήσαμε φτάσαμε στον τελικό πήραμε το αυτοκίνητο μαζί. Γενικά πάντα βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορούσα όποιον έβλεπα ότι χρειαζόταν βοήθεια σε κάτι Ποτέ μου δεν το έκανα για κάποιο όφελος πάντα το έκανα γιατί έτσι έλεγε η καρδιά μου. Τον τελευταίο καιρό το έκανα παραπάνω χωρίς να ξέρω το γιατί απλά μου έβγαινε. Να βοηθάτε όσο περνάει από το χέρι σας κάποιον που χρειάζεται την βοήθεια σας όσο καλό κάνετε στην ζωή σας κάποια μέρα θα επιστρέψει πίσω σε εσάς. Να μην ξεχάσετε ποτέ να είστε αυτό που γεννηθήκατε να είστε •ΆΝΘΡΩΠΟΙ•… #skaitv #skai #mymancangr

A post shared by Αλέξανδρος Νατσάκος official???????? (@natsakos.a) on

Leave a Reply

Please Login to comment
  Εγγραφή  
Ενημερώσεις για